Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande mandat


Listiga Människoande...

Så skickligt
Du manipulerar
våra svaga hjärtan!

Med oemotståndliga 
lögner och tricks
förför Du
alltför lätt med
illusioner om makt och kontroll

Men den som ställer sig
i Din tjänst
kommer den dagen
då Du lämnar henne
att se in i sig själv
och utbrista:

Kasta ut tomheten som krälar därinne!

(Vem lyssnar på ett maskstunget hjärtas röst?)




Fri vers av Almagrundet
Läst 708 gånger
Publicerad 2006-04-21 00:39



Bookmark and Share


  rebecca d
paoff..mäktigt! låter som Shakespeare eller någon äldre poet som såg helheten, mänsklighetens villkor ofta bättre än vad vi gör nuförtiden! Högsta betyg på alla kategorier nedan...form, språk, innehåll, kanske titeln inte helt motsvarar innehållet, lite för mesigt
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet