Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyg

jag la bort det gråa
till förmån för det blåa vita röda
neongrönt och rosa för dig
för balansens skull?
egentligen är det bara blott
en dag ett ögonblick i sänder
nycklarna sydvästen och
spegelblusen från Anarkali
sydde jag dit till sist
Simon




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-17 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP