Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken om döden

Jag behöver inte vara en egen själ, jag kan tillhöra din.
Som en liten bacill klamrar jag mig fast vid dig och följer dig,
in i kärlekens ljus.




Fri vers av IdaStina
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-18 09:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så är det inte att dö om man inte är försonad med Gud.
Då blir det evigt mörker, inte kärlekens ljus.
2015-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor.
Bra skrivit.
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina