Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en vän (2015)


Även när mina axlar sluttar
så står du där
du ler mot mig och bryr dig
får mig må bra en stund..

det är inte så många här
som gör det du gör
dom tycks fångade av misskund
ett fruktansvärt öde..

men du min forna kamrat
som törs visa din omtanke
står upp för sanna värden
utan tvekan, jag står upp för dig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-18 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verklig vänskap visas bäst i prövningens stunder när det bäst behövs!
2015-08-21

  Sommarina VIP
Fint skrivet om viktigt i livet
2015-08-20

  RitaBrunner
En vacker hyllning till en vän!
2015-08-19

  RitaBrunner
En vacker hyllning till en vän!
2015-08-19

    ADI Nehlin
fin, en sådan vän behöver alla
2015-08-19

  Rise Little One
Fin moral mellan att ge och ta emot!
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten