Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderjord

Vrider du och vänder dig för att du är dotter?
Delvis modig och delvis flera storlekar för liten?
Pusselbitar som aldrig passat,
tvånget att lämna de kvar
Krusningar på ytan från det som är under
Skriker du under vatten?
Då man inte vet om man har för mycket eller lite utrymme?
Metallsmak av allt
Vrider du dig?
Är det dig jag hör, genom all isolering?




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-19 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar varje mening i den här dikten.
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP