Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klädkod


   Han klär sig
   gärna i klänning
   identiteten är kvinnlig

lesba säger han
lyssnande unga kvinnor
blir lite undrande

   han är 63
   har stor mage
   & den mörkröda

veckade klänningen som
når till golvet
är helt formlös




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-20 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP