Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mm whatcha say

Mina tänder har slipats, kan Inte bita hål i kinden mer
Ännu en trygghet som slipats ner

Nu reser jag i tiden igen
panikattack efter jobbet på södra station igen

Och jag skulle fan aldrig släppt in någon innanför huden
Man kan tänka saker man vill göra med en liten kniv,
och jag vill öppna upp och tvinga in alla under huden
För jag vet att ingen vill vara där

Och att rivas isär gör inte lika ont som känslan av allt jag är




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-20 15:50



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du avslutar lika dramatiskt som en solnedgång.
2015-08-22

  Ananas
Stark dikt! Kan relatera.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans