Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra ögon är sannerligen själens spegel ...


Det är ej dina vackra ögon i sig ...

... utan det universum
de låter mig se spår av
inom dig ...

... vilket fångar
och väcker det outgrundliga
begär jag känner inom mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 3678 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2015-08-21 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt vacker.
Bokmärks:)<3
2015-08-30

  Gabrielle Laurèntzen
Underbart vackert! En juvel!


2015-08-28

    ej medlem längre
Vacker och väcker nyfikenhet
2015-08-26

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-08-25

  Ljusletaren
Vacker bild och vackra ord. Grattis till mest uppmärksammad dikt också/ kram
2015-08-24

  Linda CH VIP
En underbart fin text.
2015-08-24

  IdaStina
<3
2015-08-24

    prima donna VIP
vacker text!
2015-08-23

  Hanna Mari Wallin
ord som går rakt in i en själ

Tack
2015-08-23

  Carl Mikael Fäldt
Det lönar sig att vaska i din ström av texter-ibland smäller en fet guldklimp mot vaskpannan;)

Även jag bokmärker!
2015-08-22

  Blomma-Stjärna VIP
bild och dikt som känns sann, för mig - jag bokmärker!
2015-08-21

  Margit Grell VIP
Stort djup i denna vackra spegling
2015-08-21

  Ingrid Trolle
En underbart
vacker metafor
2015-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...viktigt att kunna se bakom...
2015-08-21

  Hanna Mari Wallin
vackra metaforer
underbar dikt
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP