Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Du ser in i mina ögon, men blicken är tom, som att det är slut.
Du har något i dina tankar, men inga ord kommer ut.

Jag kollar in i dina ögon, jag ser en för undran, en nyfikenhet.
Det jag vill säga till dig, är ingen hemlighet.

Du kollar ner på täcket, som att du står på en avgrund, dags att släppa räcket.
Du har inte förstått, att i mina tankar, i min fantasi, så har du redan gått.

Jag blickar ner, som att tiden stannar upp. Tid är det jag behöver mer. Jag vet att när jag kollar upp, så är det hat det enda du ser.

Du tänker för mycket på framtiden. Du kan inte leva i nutiden. Du skapar situationer som aldrig hänt. Det är därför kärlek, är något du aldrig känt.




Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-21 03:35



Bookmark and Share


  Thurizas
Slutet som en käftsmäll! Grymt bra!
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace