Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

Du trodde du kunde undankomma
Domedagen
Att du var utvald, urtagen
Att alla andra var sämre och
Värda alla nonchalans
Livet var inte värt att minnas och sparas
En onödig dans
Tanke var att inte ge någon en ny chans

Din känsla är att du är tillräcklig och ofelbar
Villig att fortsätta i all evighet
Ödet har ingenting att komma med
Som du inte redan vet
Hopp, förtvivlan, allt är dig likgiltigt
Du har hunnit glömma
Störst av allt är kärleken

Gud i dig kommer att lämna dig
Om du inte matar honom
Min vän




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-08-24 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP