Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett varmt bad




Som balsam för själen

 

 

 

~  stillsamt ~

 

 ~ rofyllt ~

 

 

i detta nu




Övriga genrer av anneluca
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-04-20 23:20



Bookmark and Share


    HiFi
jag fick sitta en stund och hitta ett slags meditativt tillstånd för att få in den dikten.. den går in i själen
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca