Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITA VINGAR

Vita fjäril, le för mig.
Vita fjäril, smek min kind.
Visa mig din lekfullhet i sommarens sista vind.

Visa mig friheten och flyg sendan iväg.
Göm dig i sommaren bortanför.

Vita fjäril, tack du vackra.

Jag väntar på dig

Vita fjäril, jag ler.




Fri vers av IdaStina
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-25 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina