Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

frost
du rinner in som vatten
lägger dig likt skaren runt drömmar och förhoppningar
allt fruset till is och andas ut i ångans form
bevisen dolda i tusen år
kvar står en lobbotomerad person
i föroreningar med öppna sår




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 375 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-26 07:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande skaldat!
2015-09-04

  Lindha W Gustavsson
Oj oj va bra den var!
2015-08-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ibland oförståeligt
men förbaskat bra skaldat.
2015-08-26

  Ingrid Trolle
En berörande dikt
om svek och längtan
2015-08-26

  bumerang
Mardrömsscenario.
Fast bra fångat.
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling