Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRYMTNINGAR I TIDEN

Drömmar är sprödare än glas
var morgon går de i kras.

Man blir...
butter och besviken
som en skoskav i själen
som om han
tumlat runt i diken.

När
tidsignalen ger full gas
morgonen skriker.
Upp ur sängen din slas!

Ja men...
var finner man den älva
som villigt
väver ens sköna dagdrömmar
bort från dagens moras.

Ute i det gröna
kysser solen omgivningen
och
förser den med ljusa kläder.
Men jag
är mulen som ett gråoväder.

Hoppet letar förtvivlat
efter ett nöjesfält
men ingen cirkus idag
borta är djuren
rivna alla tält.

Ja, drömmar är sprödare än glas
DESPERAT
söker man dagens vackra blommor
MEN
oftast finner man bara en sprucken vas.








Gurra






Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-26 17:54



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Nja...nää, vi troll föredrar hellre en
bägare hembränd björnbärsborsten
spetsad med två klickar kåda.... så
det så!
2015-09-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hördududu Nickelilltroll ! nu ta du lite renlava å koka å drick så ska i se att nä ljusna bortom det omöjligas gräns
mossa ! mossa !
2015-09-05

    Sefarge VIP
Som en vacker sorgekrans
gungar denna Dikt,inuti.


2015-09-01

    ej medlem längre
Rim ger rytm till fin dock sorgsen text!
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP