Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

När kärleken slår rot
det känns i varje knot
i kroppen
magen vänds ut och in
kärleken den är bara min
de snurrar runt
i hela knoppen
och livet det är toppen




Fri vers av Nannie
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-03 10:50



Bookmark and Share


  mollyp
Snyggt & välskrivet när förälskelsen slår till
2015-09-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig bespegling
2015-09-08

  P-E-H
Så ljust och vackert skaldat!
2015-09-04

  Lars Hedlin
JA just så..Underbar känsla :)
2015-09-04

    ej medlem längre
Visst är det underbart
härligt skrivet

2015-09-03

  louisegirl
Just så ;)
Bra!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie