Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

bränd plast
från barndomens nappar
bränt gummi
från preventivmedlets svek
skändade sedlar
till en behövande förälder
lika barn leka bäst
femhundratusen timmar
sen står allting still




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 249 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-27 06:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och mycket berörande skaldat!
2015-09-04

    ej medlem längre
Snyggt verkligen snyggt
en fröjd att läsa dina alster
2015-09-01

  Gabrielle Laurèntzen
Fyndigt, tänkvärt och insiktsfullt skrivet...

Riktigt bra!
2015-08-28

  Lindha W Gustavsson
Du har verkligen innehållsrika dikter - dina ord berör!
2015-08-27

  Ingrid Trolle
En starkt berörande
text, som man inte
glömmer i första taget
2015-08-27

  Ljusletaren
Länge sedan jag läste något av dig känns det som *ler* Du skriver lika underbart än och med tankar som föder tankar *tack* / kram
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling