Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita frun

 

 

Där kom hon sakta gående

helt i vitt

lång klänning och hatt

litet parasoll

munnen intensivt röd

svarta ögon

Hon stannade vid vägkanten

och fångade mig med sin översinnliga blick

jag ville prata med henne

men förstod att om jag klev ur bilen

vore jag ett lätt offer för skogsfrun.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-27 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP