Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva i nuet är en konst och att befinna sig där, är ett hantverk.


Från slutet till början

När han satt där
på hemmet
kom han
att tänka på

allt

från då

till nu.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-27 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är en kvinna som är den jag är och har levt ett antal år som jag kommer att skriva om i en som jag vet att jag kommer att göra så är det med det
2015-08-30

  mare VIP
Bokmärker
talade direkt
till mitt hjärta!
2015-08-30

  Bibbi VIP
Känner igen känslan...
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP