Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sus

ett sus
men det är grönt
jag ser
brokigt också
den lilla svarta
pickar efter mask
men längtar efter
ett moget äpple




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-27 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP