Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET DÄR MED KÄRLEK



Vågar jag tänka på det där med
kärlek

Eller är det nått jag bara kommer att få
drömma
om




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-28 00:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Så småningom kommer du att våga tro på kärlek då kanske den finns där du minst anar!
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen