Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnissel

brus
centrifugeras i skallen min
viska varsamt i mitt öra
ett sista lugn min vackra vän
innan jag far till motsatsen
till det somliga kallar himmelen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-28 06:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande skaldat där oron känns!
2015-09-04

  Ingrid Trolle
En orolig själs
behov av lugn
Berörande
2015-08-29

  Mats Kitok-Lundmark VIP
kryptiska ord som bara den insatte förstår kanske?
2015-08-28

    ej medlem längre
Som rader ur en blues...
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling