Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egg´n and roll.


Äggstock

Om Feministiskt Initiativ
anordnar
en rockfestival

borde den
heta

Äggstock.





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-29 11:23



Bookmark and Share


  karenina VIP
Fyndigt! :-)
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP