Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det också gå...


Väck inte vargen i mig, det är fullmåne

– Fy fan, tänkte jag medan jag hastigt gick från frukostbordet. Fan vad det tog hårt, när du som så många andra män, hasplade ur dig, att Angelina Jolie är sexig, snygg och söt. Vi pratade ju om Charlotte Strandberg!! Att hon är söt, trots att hon många gånger gör roller som inte är till hennes fördel. Hur tänker du att en kvinna 50+ skall reagera på sådan kommentar? Vid frukostbordet! Rufsig och relativt nyvaken. I en något för stor morgonrock, över en något för stor och hängig lekamen. Glåmig, eller i alla fall något blek, då sommarsolen verkligen lyst med sin frånvaro. Då blir man ju jätteglad och vill mysa med dig direkt... NOT!

Från lördagsmorgonsmysig, till ledsen, arg och besviken. På nolltid! Besviken på att du som närmar dig de 60, trånar efter en 20 år yngre kvinna. Varför kan inte män hålla inne med dessa fraser? Varför måste de tala om det? Tycka, drömma och fantisera, ja det måste man väl få göra. Men säg det inte till mig är du snäll! Då sjunker hela jag, min glädje och självförtroendet. Och du får en brant uppförsbacke igen, då du tvärt har halkat ner från intagen position.

Välj för fasen i så fall en normal Svensson, eller Pettersson att tråna efter. Det gjorde faktiskt en man jag träffat. Han hade på sin ”finaste & sexigaste-lista” Suzanne Reuter och Helena Bergström. Då blev jag ju nästan kär i honom för det!! Var lite smarta om ni ändå måste dra upp vem ni tycker är så himla underbar. Varför man nu känner att man behöver det. Fan, fan, fan.... att jag känner så här. Att du skall få ha som makt över mitt mående.

Och fan för att jag ens tänker fy fan! Jag som inte vill ta svordomar i min mun. Nu ligger de där inne, i munnen, och skvalpar. Kommer inte ut, för det vore ett nederlag. Du borde nog få dem över dina läppar, så fula de är. Så kanske du kunde lära dig ett och annat. Att inte väcka vargen i mig. Särskilt inte nu, då det är fullmåne! Fan, fan, fan…




Övriga genrer av Amari
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-31 00:16



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Min morfar var rysk kosack till hälften av sin börd. Han traderade ett ryskt talessätt som jag alltid tilltalats av då det är så sant som det kan bli ...
- Vi älskar inte människor för att de är vackra ...
- Vi finner dem vackra därför att vi älskar dem!

2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari