Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfångade kärleksmöten


Känner dina handlingskraftiga fingrar i mitt hår
när vinden river runt i mina lockar
Ljudet gör mig nästan döv
de andra sinnena förstärks

Känner dig hungrigt kyssa mina små tår
när havets bränningar kastar över mig sina rasande klor
Du och din passionerade intensitet
minnesmärks

Jag lossar förtöjningarna
och låter mig översköljas
i väntan
på kulmen




Fri vers av Amari
Läst 552 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-26 15:10



Bookmark and Share


  Zandor
härligt...
2016-11-11

    ej medlem längre
Sensuella och fina rader..
2016-01-18

    Lars J
Vilken vacker beskrivning av att släppa kontrollen, bra diktat!
2015-12-30

  StinaJ VIP
Vackert och sensuellt !
2015-12-29

  Heikki Hellman
Det tycks vara sant, hett… berättat utan att genera sig
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari