Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst efter dig


Mörker
Tänder mot din hals
Släcker törsten
Liksom mina andetag, är du något jag inte kan leva utan

Ljuset är på väg
Natt byts mot dag
Morgondimman breder ut sig
Liksom jag i varm säng
Och du för alltid
Min bredvid mig

Kysser din panna, din kind och din mun
Drar täcket över nakna kroppar
Somnar in i vår kokong




Fri vers av Amari
Läst 812 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-01-24 11:28



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
härligt...
2016-12-05

  aol
Underbart,
2016-08-04

  Henning Hson
En härlig text!
Tummen upp!
2016-02-18

  Heikki Hellman
Ser om mig…..… är avundsjuk på honom för "ungdomens" gyllene tider, fina förgångna tider……….. jämfört med senhöstens tristess!
2016-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari