Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pressa mig




Pressa mig
Långsamt mot ditt hjärta
Jag väntar här
Långsamt går tiden
Och jag vill veta om du känner som jag

Du förför mina andetag genom din existens
Jag vill rida dig genom landskap av eld
Och när vi landar i varandra ska tiden ha stannat
För vi vill aldrig sluta

Så pressa mig
Långsamt mot ditt hjärta
Jag vill veta om du också ligger vaken
På natten




Fri vers av Tess74
Läst 257 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-31 08:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAS!
2015-09-01

  DominiQueen
Wow!!
Så skörstarkt vackert.
Modigt.
Fantastiskt bra.
Bokmärks.
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Som alltid skriver du med själ och hjärta, med blodet svallande!
2015-08-31

  Respons VIP
Starka kärleksord!
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74