Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surt, sa' räven


Minnesförlust


Hon försökte
minnas smaken av
amaretton

men det gick inte
för hon vågade inte
bita i bittermandeln.



27/8 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-31 12:00



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Å försök igen
kul text
2015-10-04

  Nanna X
Jag fick en tydlig smak på tungan när jag läste.
2015-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om Kärlekens likör!
2015-08-31

  Magdalena Eriksson VIP
allt hänger ihop taggen och rosen

2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP