Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pour me a cup of luck

inbokad sittning med döden
jag drog mig undan för att nyktra till
bättre sent än aldrig
man kan om man vill
floskler
jakten på att passa in
söv den som stör ordningen för gott
or pour me a cup of luck




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-31 14:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt berörande och mycket tänkvärt skaldat!
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling