Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsdunge

Du är inte basist, men må hända det är tur,
för jag är din klaviatur medan du är mitt fickur.
Du är det som får mig rätt i tiden,
som moraklockan och pendeln i den.
Jag är ebenholts och elfenben.
Medan du är den bästa idén,
gudar någonsin haft.

Det finns en skogsdunge i din blick.
Jag gick vilse bland lövverk för jag fick,
ingen kompass – endast tid,
kärlek och dig bredvid.
Visa mig dungen och jag går vilse kan jag lova.
Låt blicken glittra och jag blir din supernova.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-31 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland, går även kärleken vilse.
Undan det mest ledsamma!
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny