Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helst rätt häst

för att kännas av många
måste du börja med att känna några
som känner några andra
relativt rättplacerade
du kan nå hur långt som helst
om du får ihop det
med de få rätta
rätt riktning
rätt tidpunkt
rätt släkting
helst åt det goa, det blåa
helst rätt häst
du kan vinna
hur mycket
som helst
och på allt detta
du ska själv helst vara
av den rätta arten
då går det framåt av bara farten
innan du hinner förstå
finner du dig själv stå
i händelsernas mittpunkt
omtyckt, omtalad
stor till mer än vad du kan fylla
du tänker, kan de se bluffen?
kan det gå illa?
var inte rädd
rätt riktning
rätt häst
den bär dig
hur långt som helst




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-31 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP