Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller mot sitt öde

i nattens mörker
faller regnets droppar
i tystnad
de dansar de darrar
de själver
i vinden
omedvetna
om sin nalkande undergång
då jordskorpa spräcker
dess bräckliga yta
och dess enda öde var
att ge andra liv
av sin egen
plötsliga död




Fri vers av backwardness
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-01 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backwardness
backwardness