Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mobbing


ett berg att bestiga

I det stora hela
är han kanske blott
ett dammkorn
men för några få stackare är han
Mount Everest
att bestiga varje dag




Fri vers (Fri form) av backwardness
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-02 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backwardness
backwardness