Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten

idag slog sig verkligheten ner vid mitt bord
drog helt sonika ut en stol och satte sig
gav blanka fan i vad jag tyckte
gav mig en lavett och ruskade mig bryskt

väckte mig ur min vardagsslummer
omfärgade min rosa värld till blå
sedan grå med svarta sorgekanter
och mina axlar sjönk ihop

mitt stolta bröst stal han på luft
och mina ord och tankar rövade han bort
tomhet gav han som present
han är en elak jävel den där verkligheten

regn och skuggor gav han mig i den present
som jag inte ville ha
sedan sade han att han skulle komma tillbaka
i framtiden

den jäveln






Fri vers (Fri form) av backwardness
Läst 231 gånger
Publicerad 2015-09-03 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backwardness
backwardness