Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem är skyldig ?


oskyldig

plötsligt blir stämningen som förbytt
nästan lite tryckt
liksom
rytmik och mönster ändras
i grunden
tid och rum får en ny slags
atmosfär
de glada tilltalen och samtalsämnena
bara dör
ögon rör sig stirrigt och oroligt
från person till person
folk skruvar på sig
och näsor rynkas
ingen vill ta ansvar

allt för en enda oskyldig liten fis




Fri vers (Fri form) av backwardness
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-14 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backwardness
backwardness