Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chefen

när han lättar på slipsen
knäpper upp en knapp I halsen
kavlar upp ärmarna
slår av sin dator
går ut från kontoret
och släpper arbetets börda och prestige
då är han ändå alltjämt
en
jubelidiot




Fri vers (Fri form) av backwardness
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-24 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backwardness
backwardness