Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mindervärdeskomplex ?

-kanske, funderar jag
beror det på att han är så kort
att det är det som gör att han ser ner
på alla andra ?




Fri vers (Fri form) av backwardness
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-02 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backwardness
backwardness