Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samlagen är tyngdlös.


Kärleksstunderna med Moder Jord

Att passionerat
kunna älska
Moder Jord
och alltid
inneha
viljan
att befrukta
henne
med sin egen
själ
varje gång
livet känns 
tungt

är sann

livsglädje.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-01 05:38



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ljuvlig
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP