Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freakshow

sittandes på en sängkant
med några piller i handen
har du inte kraft nog
att lyfta den till munnen
stolt in i det sista
publiken hejar på
hoppas du ska lyckas
en sista framgång nå




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-01 06:32



Bookmark and Share


    det var en gång
Botten är nådd

när man sitter ensam på sängkanten

med några piller i handen

flera i magen

och förmår inte sig själv att lyfta det sista till munnen

Sista pillret som krävs för att du skall bli lycklig.
2015-10-09

  anits VIP
Tankeväckande och mycket starkt skaldat hoppas pillren kastades och inte kom till användning!
2015-09-04

  Ingrid Trolle
Läsaren hoppas att framgången
ska bestå i att pillerna går till
apoteket för destruering och
den som höll i dem går en ljus
framtid till mötes för ingenting svart
varar i evighet
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling