Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ha sin vilja


det är inte sex
det är inte mat
det är inte andningen
som gör att vi lever

det är du

jag lånar din vilja
du lånar min

det känns som att
ha en egen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-01 15:49



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Sköna ord med
djup
2015-09-06

    ej medlem längre
en vilja kan ju vara en omtanke kanske
jag tänkte på lilla barnet som dör utan fysisk kontakt trots att den blivit född genom sex och får mat
2015-09-01

    Sefarge VIP
Om allt bara vore Jag.
Skulle Livet vara mycket
Tråkigt!Härlig Dikt med
eftertankens Djup!
:)
2015-09-01

  Maj-Lis VIP
Fint
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP