Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du...? (2015)


När Narcissisus steg ner
och gjorde sin sak
blev en del fel kan vi säga
ingen borde få verka så

men så är världen
att alla som kan får
moral är något kastat
en för länge sen glömd gåva

det är så lätt att döma
när man sitter på höga hästar
vad kan man då egentligen
än att sitta på en ännu inte..

..avsågad pinne..




Fri vers av Järnkatten
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-01 17:51



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
manar till eftertanke
2015-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten