Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räv

ja det får gå
helt enkelt
inga problem
egentligen
jämna plågor
vatten ja
luften är fri
fri sikt hög luft
men räv på andra sidan




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-01 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP