Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schlunz

Meine Mauken! Hätte gern ein wening Schlunz
kannst du nicht Schlunz kochen
na hör mal
ich sage dir wie man macht
Schlunz macht
also
ganz einfach
Wasser Hafer Salz
Schlunz




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-01 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP