Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Avbokar Poesiträff

Ville så gärna ha en 'Poesi träff' ,
Men eftersom många jobbade eller
Hade planerat in denna Lördag
Så flyttar jag fram den ,
Åter kommer om datum.

Njut av regn o rusk
Med en härlig lektyr
Som får sinnena i olag
Eller så bildas det ett magiskt
Och njutningsfullt inre.
Kram till Er alla!
Soligajag_1




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-02 07:16



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Det går fler tåg.....
2015-09-02

  Hanna Mari Wallin
:)

Kram
2015-09-02

  Lars Hedlin
;) Kram
2015-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det går säkert att ordna igen...man får inte ge sig...
2015-09-02

    ej medlem längre
Härligt med poesiträff ...
Hoppas den blir av ...
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP