Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hopp för min tro

 

Det var som om klockan slutat ticka

och dagen stannat i ett steg

vilse var mitt hjärta

inga slag ville känna

hur livet sökte sin väg

 

mina tankar fann vidsträckta minnen

som dolts bortom längtans ro

jag smekte i stunden

undan dimman förrunnen

för att finna ett hopp för min tro.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-02 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP