Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängelse

när hon hämtade mig den dagen
jag skulle åka med till
Fängelset
hade hon peruk och solglasögon
jag var jag
i femte månaden
hon sa att jag var dum
förstås
hade kamchatkakrabba med mig
och skulle knulla i knullrummet
fast jag inte ville
min idiot
hennes peruk satt på sned
men hennes gubbe var bara
ekonomisk brottsling




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-02 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP