Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring eller avsaknaden



Jag bränner av mig mitt hår
Sliter lungorna ur mitt bröst
Smeker av mig huden inför dina ögon
Och går ner på knä

Vet du att jag finns här
Känner du hur mycket jag trånar efter dina andetag

Jag faller genom tomrum
Genom tiden som tickar så jävla långsamt

Ekot av tomheten fyller mig

Jag vill spotta på dig
Få dig att vakna
Och se mig när jag tigger

Kyss mig bara
Gör det
Jag överlever inte utan din tunga
Jag överlever inte utan dina fingrar

Avsaknaden smakar som as i min mun
Och inte ens alkoholen kan längre mätta min hungriga själ




Fri vers av Tess74
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-04 23:25



Bookmark and Share


    Svarte Petter
det är klart att den är bra. väldigt bra. om man jämför med andra. men någonstans vid hälften stannnar det av...
2015-09-05

  Marianne Räf
Tycker om denna ! Stark ! Och, en
intressant rubrik, som sätter igång
tankeverksamhet ... :D Gillar det mörka.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74