Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto: Soligajag_1


Ett vimmel av olika människor och humör!

Har kommit på plats till detta
försäljningsställe som är mångas
'Mötesplats' och 'träffpunkt'.

Alla basunerar ut sina varor på olika sätt.
Vissa har lådor som ställs upp på bordet,
andra fixar och donar så det ser ut som
ett 'julstånd' av godsaker.

Priserna varierar från bord till bord
beroende på varan.
Varorna behandlas på olika sätt,
kollas, vänds och trycks med fingrar
så man vill slå till denna 'tittare'
med ett tillhygge.

Jag utbrister att mina varor är nybakta,
snälla -kläm inte på varje bulle.
Nästa gång tar jag med mig en 'Skylt'
med texten : Ajaj!!! Kläm inte på mig!!

Vi har så kul allihop medans kronorna
rullar in i våra kassor.
Skratten ekar mellan borden.
Det är en Mötesplats för alla och
envar.

Där vi säljer ut våra kära ägodelar
för en 'mindre penning'.
Många glada och förväntansfulla
köpare går hem med fulla kassar
av fina ting.

Ögonen tindrar av glädje av att
hittat just 'den' prydnaden eller kakan.
Säger Tack så mycket och
önskar dig en God försäljning!!

Vilken trevlig dag!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-05 22:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, det ser så gott ut, det på bilden...trevlig text också...
2015-09-09

  Ljusletaren
Precis så här är det på ett loppis :-)
Humana priser och bara glädje eller nästan i alla fall/ kram
2015-09-08

  Lindha W Gustavsson
Du beskriver dagen så fint med glädje och humor. Tummen upp!
2015-09-06

  louisegirl
Härligt och glädjefullt :)
Fint skrivet!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP