Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte blev sagt

 

Jag söker leva din saga

som aldrig blev skriven

höra dina vingar slå

i ännu en silvermorgon

 

i tomhet faller löven

ingen tid hinner räkna

ingen hand når fram

för din kind att smeka

 

jag söker värna ditt minne

famna alla dagar vi haft

finna ett ord som förstår

att beskriva det

som inte blev sagt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP