Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblor

Bakom bergen

kan finnas en stad.

 

Känns bäst

hålla sig under träden

gå längs den smala stigen

uppför och nerför

 

Titta på havet

en båt eller två

 

Valet du gjorde var ditt

du ville inte ha svaret mitt




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-08 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP