Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudarna

Snart har vi väl

genmanipulerat 

bort oss själva

i avsikt att få ut

det mest omöjliga

av djur och växter

står vi där snopna

helt tomhämta

 

Något gick fel

när vi lekte Gud

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-08 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och tankeväckande!
2015-09-09

  Eva Helene VIP
Ja, så sant!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP